top of page

LAAGGELETTERDEN

Workshops, lezingen en schrijfprojecten kom ik graag uitvoeren in bibliotheken, instellingen en bedrijven die laaggeletterden iets willen bieden.

Rechtstreeks werken met de doelgroep laaggeletterden ligt mij na aan het hart. Ik wil deelnemers graag laten ervaren dat ze iets te vertellen hebben, dat ze trots kunnen zijn en tot meer in staat zijn dan ze zelf dachten.
Er zijn veel mogelijkheden zoals voorlezen uit eigen werk en daarover vertellen, samen korte teksten schrijven of verhalen afschrijven.

Ik schrijf graag leesboeken voor laaggeletterde volwassenen, waarbij leesplezier voorop staat.

omslag voorkant.JPG

Naast leesboeken ontwikkel ik ook lesmateriaal voor laaggeletterden.

Succes! een lesmethode voor volwassenen die beter willen leren lezen en schrijven onder begeleiding van taalvrijwilligers van Stichting Lezen & Schrijven.

Instructiekaarten om taalvrijwilligers te ondersteunen. Met tips voor lezen, schrijven en spreken/luisteren. Uitgegeven door Stichting Lezen & Schrijven.

Voor jou en je kind (voorheen Taal voor Thuis) een cursus voor ouders om de betrokkenheid bij de ontwikkeling van hun kind te vergroten. Bij de cursus zijn 20 oefenboekjes, waarvan 10 voor ouders met kinderen tussen de 2 tot 5 jaar en 10 boekjes voor tussen de 6 tot 12 jaar. Uitgegeven door Stichting Lezen & Schrijven.

bottom of page